Rüyada beyaz kaplan yavrusu görmek

Rüyada beyaz kaplan yavrusu görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kaplan yavrusu gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yavru beyaz kaplan görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplan yavrusu görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada beyaz yavru kaplan görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kaplan sevmek elinde avucunda olanı yitireceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yavru kaplan beslemek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan yavrusu görmek rızkının eksileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Rüyada kaplan yavrusu sevmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments