Rüyada kaplan yakalamak

Rüyada kaplan yakalamak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Rüyada kaplan yakalamak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada kaplan yakalamak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kaplan görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, örnek insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan kaplan görmek hastalıklarının iyileşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada kaplanla oyun oynamak herkesin ilgisinin çekileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu kaplan görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kaplan olduğunu görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada kaplanla konuşmak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan yavrusu sevmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments