Rüyada beyaz fare yakalamak

Rüyada beyaz fare yakalamak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz fare yakalamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Rüyada beyaz fare yakalamak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fareleri yakalamak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada fareyi yakaladığını görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük fare yakalamak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet eder.

Rüyada fare yakaladığını görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada fare yakalamak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kazancının daha da artacağına yorulur.

Rüyada siyah fare yakalamak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının fare yakaladığını görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments