Rüyada fare yakaladığını görmek

Rüyada fare yakaladığını görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada fare yakaladığını gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Rüyada büyük fare yakalamak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz fare yakalamak hakkını alacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elle fare yakalamak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare yakalamak borçların kısa zamanda ödeneceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine yorulur.

Rüyada evde fare yakalamak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare yakaladığını görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, işin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada fare öldürmek yakalamak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada fareyi yakaladığını görmek tövbelerinin allah’a ulaşacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments