Rüyada inek boynuzu tutmak

Rüyada inek boynuzu tutmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, atılıma geçeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek boynuzu tutmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Rüyada inek boynuzu tutmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu inekler görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine işaret eder.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, başarıları ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz inek görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu inek görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, herkesin takdirinin toplanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments