Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu öküz gördüyseniz:

  • Bazı konulara şüpheci yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işarettir.

Rüyada öküz boynuzu görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu öküz görmek insan sevindireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada öküzden boynuz yemek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet eder.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada büyük boynuz görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments