Rüyada büyük bir su görmek

Rüyada büyük bir su görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, yol alacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, örnek insan olacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına inanılır.

Rüyada büyük bir su gördüyseniz:

  • yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada çok büyük su görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içinde büyük balık görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük su dalgası görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalettir.

Rüyada büyük su kuyusu görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Rüyada büyük su yılanı görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük su birikintisi görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük su yılan görmek etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, gözyaşlarının dineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments