Rüyada büyük su yılan görmek

Rüyada büyük su yılan görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük su yılan gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Rüyada büyük su yılan görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük su yılanı görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük küçük yılan görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada evinde büyük yılan görmek bahtın açık olmasına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments