Rüyada çok büyük su görmek

Rüyada çok büyük su görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük su gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Rüyada büyük kazanda su görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük su dalgası görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir su görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, para pul sahibi olacağına yorulur.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada büyük su kuyusu görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük su görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada büyük su yılan görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, aile hayatında sevinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments