Rüyada bütün balık kusmak

Rüyada bütün balık kusmak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalettir.

Rüyada bütün balık kusmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Rüyada bütün balık kusmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün koyun eti görmek bazen de rahat geçeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine yorulur.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bütün renkleri görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün yumurta görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine alamet eder.

Rüyada bütün hayvanları görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün sureleri okumak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments