Rüyada bütün renkleri görmek

Rüyada bütün renkleri görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, kazançta zarar edeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine yorulur.

Rüyada bütün renkleri gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada bütün renkleri görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işaret eder.

Rüyada bütün karpuz görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bütün para saymak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Rüyada bütün ekmek yemek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bütün hayvanları görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada bütün para vermek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, idealist kimse olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments