Rüyada bütün yumurta görmek

Rüyada bütün yumurta görmek karamsar ve umutsuz olacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bütün yumurta gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada bütün yumurta görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek makamının sarsılmayacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına işarettir.

Rüyada bütün aile görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet eder.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments