Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş bütün tavuk gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün tavuk görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün tavuk yemek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine inanılır.

Rüyada bütün saçlarının döküldüğünü görmek malının ve parasının ziyan olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün kağıt para görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bütün yumurta görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments