Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak güzellik ve hayır geleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, bol bol moral depolanacağına delalettir.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek umutların yıkılacağına, önemli bir şahsiyet olacağına yorulur.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına inanılır.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments