Rüyada burnundan uzun kıl görmek

Rüyada burnundan uzun kıl görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret eder.

Rüyada burnundan uzun kıl gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına tabir olunur.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak büyük bir servete kavuşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunu uzun görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına işaret eder.

Rüyada burnu uzun görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnu uzun kadın görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan kıl koparmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada burnunda beyaz kıl görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments