Rüyada burnundan uzun kıl çekmek

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kıl çekmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulmaktadır.

Rüyada burnundan sümük çekmek işlerin artacağına, tamamen içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada burnu uzun görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnu uzun kadın görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments