Rüyada burnunu uzun görmek

Rüyada burnunu uzun görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ortak edineceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunu uzun gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek darp edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet eder.

Rüyada burnunu uzun görmek onlar tarafından yüceltileceğine, aileden ayrı kalınacağına delalet eder.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada burnu uzun kadın görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek malların çoğalacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulur.

Rüyada burnu uzun görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada burnunu sargılı görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments