Rüyada burnundan uzun kıl koparmak

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok daha fazla adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, dirliğin bozulabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına inanılır.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya rivayet eder.

Rüyada burnunu uzun görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnu uzun kadın görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada burnu uzun görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada burnundan kıl yolmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments