Rüyada burnunda sivilce görmek

Rüyada burnunda sivilce görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada burnunda sivilce gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada burnunda sivilce görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek işlere nazar değeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinde sivilce görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kollarda sivilce görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada burunda sivilce görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments