Rüyada kollarda sivilce görmek

Rüyada kollarda sivilce görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, namının yürüyeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kollarda sivilce gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Rüyada kollarda sivilce görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine yorulur.

Rüyada kolunda sivilce görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada kolda sivilce görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine tabir olunur.

Rüyada sivilce sıktırmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtını sivilceli görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments