Rüyada burunda sivilce görmek

Rüyada burunda sivilce görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada burunda sivilce gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada burunda sivilce sıkmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada burundan sivilce sıkmak çok büyük yenilikler yapacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada burunda sivilce görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada burun kesilmesi görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada burunda piercing görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, iyi geçim halinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun kiri görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada burun içinde yara görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun burunlu birini görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments