Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek

Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, malının da eksilmeyeceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bahtın açık olmasına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun üstünde sivilce gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada burnunda sivilce görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Rüyada sivilcenin patladığını görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kendinde sivilce görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, hayırlı haberler alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments