Rüyada birinde sivilce görmek

Rüyada birinde sivilce görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinde sivilce gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek üzüleceğine, ağlayacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada yüzünde sivilce görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işarettir.

Rüyada sivilce görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlayan sivilce görmek huzuru yakalayacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments