Rüyada bulutun üstünde oturmak

Rüyada bulutun üstünde oturmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, hak yolunu tutacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı verilmiş sözlerle ilgili sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak işinde terfi edeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada bulut üstünde oturmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada bulutların üstünde yürümek dertlerin ortadan kalkacağına, sağlığını da kaybedeceğine delalettir.

Rüyada başının üstünde bulut görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek bilgiyle donanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bulut üstünde yürümek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde uçmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments