Rüyada bulutun içine girmek

Rüyada bulutun içine girmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada bulutun içine girmek gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Rüyada bulutun içine girmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, eline haram para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak bulut görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulutlara doğru uçmak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bulutun üstünde olmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırtına bulutu görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bulutlara bakmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bulutlarda yazı görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments