Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havayı parçalı bulutlu gördüyseniz:

  • Diğerleriyle fikirlerinizi paylaşma konusunda isteksiz olabilir veya paylaşma anında stres yaşayabilirsiniz.

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet eder.

Rüyada havada kara bulut görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, rızkının bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlu hava görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, afiyette giden düzeninden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havayı bulutlu görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada havada bulut görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş ve bulut görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan şeklinde bulut görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments