Rüyada bulgur çorbası içmek

Rüyada bulgur çorbası içmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, maddi olarak büyüyeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulgur çorbası içmek gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Rüyada bulgur çorbası içmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet eder.

Rüyada sütlü çorba içmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lokantada çorba içmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada tencereden çorba içmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet eder.

Rüyada mercimek çorba içmek iyi geçiminin biteceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına inanılır.

Rüyada naneli çorba içmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çorba içmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments