Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek inancından ödün vereceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suyu geçmek haneden birinin ayrılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına yorulur.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, düzenin kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak sağlığına kavuşacağına, feraha ermeye delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına delalet eder.

Rüyada su üstünden geçmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada suyun üstünden geçmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments