Rüyada bulanık suyu geçmek

Rüyada bulanık suyu geçmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suyu geçmek gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada bulanık suyu geçmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek lüksünün artacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek işlerin canlanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık dereden geçmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak ve bulanık su görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evde bulanık su görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek malının ve aşının da çoğalacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments