Rüyada suyun üstünden geçmek

Rüyada suyun üstünden geçmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada suyun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • İnsanları kendilerinden korumak zordur.

Rüyada su üstünden geçmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada suyun üstünden geçmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada ırmak üstünden geçmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölün üstünden geçmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nurullah

Selamün aleyküm hocam ismim Nurullah ..hocam ben rüyamda babamı sırtıma almış böyle durgun diz kapaklarım a kadar gelen bir sudan geçiriyordum bayağı bir suyun üzerinde yürüdükten sonra karşıya geçirdim.. hocam acaba bu rüyamın yorumu nedir saygılarımla hayırlı cumalar