Rüyada buğdayın yandığını görmek

Rüyada buğdayın yandığını görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada buğdayın yandığını gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Rüyada buğday yandığını görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, bereket ve zenginlik olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğdayın yandığını görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret eder.

Rüyada ıslak buğday görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday biti görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday depolamak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında uçmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, mali krize gireceğine delalet eder.

Rüyada olgun buğday görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments