Rüyada buğday yandığını görmek

Rüyada buğday yandığını görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada buğday yandığını gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğdayın yandığını görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Rüyada buğday yandığını görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada zehirli buğday görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, prestij kaybı yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölüye buğday vermek hep onlara layık olmaya çalışacağına, gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuklara buğday vermek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil buğday başağı görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada buğday doldurduğunu görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Jale

Ruyamda ambarda bugdayin ortada tutusmuş oglum gordu hemen sondurmuş ne anlama geliyor