Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, yaşamına bakacağına, özlemelerin son bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada olgun buğday görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmış buğday görmek ardından yeni bir işe gireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday tarlası görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalettir.

Rüyada biçilmiş buğday tarlası görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına inanılır.

Rüyada buğday tarlasında uçmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hanesine bolluk geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments