Rüyada buğday tarlasından geçmek

Rüyada buğday tarlasından geçmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada buğday tarlasından geçmek gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Rüyada buğday tarlasından geçmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalettir.

Rüyada buğday tarlası sulamak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlası ekmek istediği başarıya kavuşacağına, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Rüyada buğday tarlasına görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına rivayet eder.

Rüyada buğday tarlasını sulamak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında uçmak büyüyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kendini buğday tarlasında görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments