Rüyada buğday tarlasında olmak

Rüyada buğday tarlasında olmak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bunalacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, gelirinin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada buğday tarlasında olmak gördüyseniz:

  • İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday ekili tarla görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kısmet alacağına inanılır.

Rüyada buğday tarlası görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada buğday tarla görmek anne baba duası alınacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, evini ve ailesini unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada biçilmiş buğday tarlası görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek harama göz dikmeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments