Rüyada buğday tarlası görmek

Rüyada buğday tarlası görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada buğday tarlası gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Rüyada buğday tarlasında uçmak büyük bir makama geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, rütbe edineceğine yorulur.

Rüyada kendini buğday tarlasında görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet eder.

Rüyada buğday tarlası ekmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek ticarette şansının düşeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya buğday koymak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments