Rüyada bozuk para gömmek

Rüyada bozuk para gömmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk para gömmek gördüyseniz:

  • Genelde dinamiksiniz.

Rüyada bozuk para gömmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa para gömmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parayı toprağa gömmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada mezara para gömmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulur.

Rüyada parayı gömmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para yıkamak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuval dolusu bozuk para görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada suda bozuk para toplamak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments