Rüyada bozuk ve kağıt para bulmak

Rüyada bozuk ve kağıt para bulmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalettir.

Rüyada bozuk ve kağıt para bulmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz işlerin tamamlanmasında bir çok engelle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada bozuk ve kağıt para bulmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işarettir.

Rüyada kağıt ve bozuk para görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kağıt para ve bozuk para görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir fitne çıkarmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt ve bozuk para toplamak elini eteğini her şeyden çekeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalettir.

Rüyada bozuk para kağıt para görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kağıt bozuk para görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para ve kağıt para görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk kağıt para görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments