Rüyada bozuk para koymak

Rüyada bozuk para koymak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para koymak gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada bozuk para cebine koymak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Rüyada cebine bozuk para koymak afiyette ve keyifte olacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para koymak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada halının altına para koymak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada cebe para koymak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hayırlı bir eşe alamet eder.

Rüyada koynuna para koymak özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezara para koymak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments