Rüyada bozuk para cebine koymak

Rüyada bozuk para cebine koymak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bozuk para cebine koymak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada cebine bozuk para koymak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk para cebine koymak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin cebine para koymak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına alamet eder.

Rüyada cebine para koymak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada para alıp cebine koymak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada cebine kağıt para koymak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, yeniden can bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments