Rüyada cebine bozuk para koymak

Rüyada cebine bozuk para koymak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına işarettir.

Rüyada cebine bozuk para koymak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada bozuk para cebine koymak yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işaret eder.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak hayatın temposunun yükseleceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin cebine para koymak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebine kağıt para koymak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, güçlükle elde edilecek başarı işaret etmektedir.

Rüyada cebine para koymak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada para alıp cebine koymak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments