Rüyada boynuzsuz koç görmek

Rüyada boynuzsuz koç görmek işine dört elle sarılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, hastalıklara şifa bulunacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz koç gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koç boynuzu kesmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koç boynuzu tutmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koç boynuzu görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments