Rüyada koç boynuzu tutmak

Rüyada koç boynuzu tutmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, her şeyin ters gideceğine, malından ve parasından olacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koç boynuzu tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Rüyada koç boynuzu tutmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine yorulur.

Rüyada boynuzsuz koç görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada koç boynuzu kesmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada koç boynuzu görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments