Rüyada tek boynuzlu koç görmek

Rüyada tek boynuzlu koç görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada tek boynuzlu koç gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret eder.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada altın boynuzlu koç görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu koç görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada koç boynuzu görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuzsuz koç görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koç boynuzu kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, iç sıkıntısına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments