Rüyada boynuzlu sığır görmek

Rüyada boynuzlu sığır görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu sığır gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada boynuzlu sığır görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada hasta sığır görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine inanılır.

Rüyada çiğ sığır eti görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına işarettir.

Rüyada sığır kesildiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığır dışkısı görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada sığır eti kesmek sosyal hayatını da askıya alacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda sığır görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sığır kellesi görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments