Rüyada boynuzlu tosun görmek

Rüyada boynuzlu tosun görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu tosun gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Rüyada boynuzlu tosun görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kara tosun görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın tosun görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada kahverengi tosun görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı tosun görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine inanılır.

Rüyada siyah tosun görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tosun sürüsü görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada tosun tarafından kovalanmak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments