Rüyada boynuzlu hayvanlar görmek

Rüyada boynuzlu hayvanlar görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada boynuzlu hayvanlar gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Rüyada boynuzlu hayvanlar görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada boynuzlu hayvan görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu hayvan görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek isteklerinin erteleneceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada hayvan boynuzu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi boynuzu toplamak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments