Rüyada boynuzlu boğa görmek

Rüyada boynuzlu boğa görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, küskünlüklerin oluşacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu boğa gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Rüyada boynuzlu boğa görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada boğa boynuzu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu öküz görmek rahat rahat yaşayacağına, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak şansın açılacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu köpek görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments