Rüyada boynuna altın takmak

Rüyada boynuna altın takmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, ticaretinin açılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada boynuna altın takmak gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak çok büyük kazançlar getireceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalettir.

Rüyada boynuna altın zincir takmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına yorulur.

Rüyada boynuna altın takmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, ekmek ve dünya malı alacağına tabir olunur.

Rüyada boynuna altın kolye takmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuna fular takmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına işarettir.

Rüyada boynunda altin takmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna kemer takmak parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak onu yalnız bırakmayacağına, adının her yerde geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments