Rüyada boynunda altin takmak

Rüyada boynunda altin takmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynunda altin takmak gördüyseniz:

  • Algılarınız açık olsun.

Rüyada boynunda altin takmak çok büyük ses getireceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işarettir.

Rüyada boynuna beyaz inci takmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret eder.

Rüyada boynuna inci kolye takmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuna altın kolye takmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada boynuna fular takmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Rüyada tesbihi boynuna takmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işarettir.

Rüyada boynuna altın takmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına delalet eder.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments